• Vandaag besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Kettler Loopfiets

(8)

Een Kettler loopfiets wordt gemaakt in Duitsland en staat voor veiligheid, kwaliteit en comfort. De trendy Kettler loopfiets is verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren.

Onze services

  • Vandaag besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Welke Kettler loopfiets

Voor alle leeftijden

Een Kettler loopfiets wordt altijd gekenmerkt door een hip design en dat is al terug te zien in de loopfietsjes voor de allerkleinsten, maar zeker ook in modellen voor de oudere kinderen. Bij de ontwikkeling is er rekening gehouden met de leeftijdsgroep, maar ook met een kindvriendelijke ergonomie. Zo is de Kettler loopfiets voor kinderen van 1 jaar tot stand gekomen in samenwerking met meerdere fysiotherapeuten. U kunt dat herkennen aan het ergonomisch design van zowel het frame als het zadel. De kleinste Kettler loopfietsjes zijn overigens van vier wielen voorzien om de beste stabiliteit aan uw kind te bieden. Voor kinderen van 2 jaar en ouder hebben wij meerdere uitvoeringen beschikbaar die trendy zijn vormgegeven. Bij het model Speedy is het meest opvallende kenmerk de stang van het zadel die onderuit het frame steekt. Als uw kind 2,5 jaar of ouder is, dan beginnen de modellen voor die leeftijd qua design steeds meer op een echte fiets te lijken. Ook hierin bieden wij u weer volop keuze met betrekking tot de keuze voor een kleur.

Service en garantie

​Elke Kettler loopfiets legt een uitstekende basis om de zelfstandigheid van uw kind te vergroten en de motoriek en het evenwichtsgevoel te ontwikkelen. U krijgt bij ons de gelegenheid op uw gemak het aanbod te bekijken en de Kettler loopfietsen vergelijken die op basis van de leeftijd geschikt zijn voor uw kind. De kwaliteit is in ieder geval gegarandeerd en ook met de veiligheid is rekening gehouden. Bij de modellen voor de oudere kindjes is er bijvoorbeeld een kinbeschermer aangebracht op het stuur. Op het moment dat u een keuze hebt gemaakt, kunt u gelijk een bestelling doen voor het kopen van de Kettler loopfiets. U profiteert bij Loopfiets.be van meerdere voordelen, want wij bieden niet alleen de scherpste prijs, maar ook een uitstekende service. Naast volledige garantie en dertig dagen zichttermijn, kunt u bij ons ook op een snelle levering rekenen. Dat kan afhankelijk van de dag van uw bestelling van de Kettler loopfiets de volgende dag al zijn, maar u mag bij ons altijd zelf ook een andere afleverdatum selecteren. 

© 2024 Loopfiets.be is onderdeel van XLShop