• Voor 12:00u besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Houten loopfiets

Een houten loopfiets is leuk buitenspeelgoed voor uw kind. Deze loopfiets modellen staan garant voor urenlang speelplezier.

Onze services

  • Voor 12:00u besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Houten loopfiets specialist

Voordeel van hout

Een houten loopfiets heeft een klassieke uitstraling. Wat u op het eerste gezicht zou denken is dat het van hout is en dus zwaar, of in ieder geval zwaarder als bijvoorbeeld een aluminium model. Dit is niet zo, het verschil is nihil. Het voordeel van hout is dat het meer bij speelgoed hoort. Voor meer informatie kunt u kijken in ons assortiment houten loopfietsen.

Bekijk ook de volgende pagina's om uw zoektocht eenvoudiger te maken. Hierdoor vindt u gemakkelijk de ideale houten loopfiets.

Voordelige houten loopfiets Loopfiets 2 jaar Loopfiets aanbieding Roze loopfiets Kettler loopfietsje Goedkope loopfiets Loopfiets 1 jaar Loopfiets Hout Loopfiets meisje

Ontwikkeling stimuleren

Een houten loopfiets is voor kinderen van 1, 2 of 3 jaar en ouder geweldig leuk speelgoed om mee te spelen. Het is zelfs meer dan spelen, want de ontwikkeling wordt door het zichzelf voortbewegen ook nog eens gestimuleerd.

Ruime keuze

Bij Loopfiets.be kunt u een keuze maken uit het grootste aanbod met loopfietsen. Wij leveren uw bestelling direct vanuit voorraad.  Als u op zoek bent naar een houten loopfiets, dan kunt u bij ons een keuze maken uit het grootste aanbod. U kunt bij ons kiezen uit vele bekende speelgoedmerken die garant staan voor de beste kwaliteit. De veelzijdigheid van het aanbod van Loopfiets.be maakt het voor u mogelijk om met bepaalde wensen rekening te houden. Als uw voorkeur bijvoorbeeld naar een houten loopfiets uitgaat, dan kunt u daarmee rekening houden. Ook is de leeftijd van uw kind natuurlijk belangrijk om op te letten, want in ons aanbod kunt u een houten loopfiets voor kinderen van verschillende leeftijden vinden. Het is dan ook een aan te raden optie om op basis van de leeftijd van uw kind een keuze te maken. Wij bieden ook doorgroeimodellen aan, zodat de houten loopfiets mee kan groeien als uw kind in lengte groeit.

Snelle levering

Doordat wij over een grote voorraad beschikken, kunnen wij uw bestelling van een houten loopfiets morgen al leveren. Dat is in ieder geval mogelijk als u op een werkdag uw bestelling plaats. Bovendien krijgt u de gelegenheid zelf uw afleverdatum te kiezen en wordt de houten loopfiets met een termijn van dertig dagen op zicht geleverd. U kunt alle loopfietsen van hout op uw gemak bekijken. De afbeeldingen geven op zich al een uitstekende indruk, maar mocht u meer informatie wensen, dan kunt u bij iedere houten loopfiets een beschrijving en overzicht van specificaties vinden. De modellen variëren van speelse uitvoeringen tot modellen met stoere designs. Bovendien zijn er van bepaalde series verschillende kleuren om uit te kiezen. U kunt dan ook altijd bij Loopfiets.be een keuze maken voor de ideale houten loopfiets. Uiteraard voor een scherpe prijs. 

© 2024 Loopfiets.be is onderdeel van XLShop