• Vandaag besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Puky loopfiets

Een Puky loopfiets is een ideale tussenstap tussen het lopen en het fietsen. Ergonomisch ontworpen en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Onze services

  • Vandaag besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Puky kinderloopfietsen

Betrouwbaar merk

Puky is een bedrijf gespecialiseerd in kinderspeelgoed. Het bedrijf is opgericht in het jaar 1949 en het bedrijf heeft ondertussen al meer dan 65 jaar ervaring. Dit Duitse bedrijf is begonnen met de verkoop van scooters maar al snel veranderde het van koers en richtte Puky zich op het buitenspeelgoed. Sindsdien heeft Puky zich non stop bezig gehouden met de ontwikkeling en vooruitgang van het kinderspeelgoed. Wellicht dat u Puky kent van de populaire driewielers? De leuk gekleurde driewielers van Puky komt u bijna op iedere hoek van de straat tegen. Na dit succes, kwamen de Puky loopfiets modellen op de markt. Puky ontwikkelde diverse vierwielers zoals de Wutch en de Pukylino maar ook de tweewieler loopfietsen mogen er zeker zijn. Het concept van Puky is qua vorm en uitstraling uniek. Een Puky loopfiets is een zeer betrouwbare loopfiets en u bent, bij de aanschaf van een Puky loopfiets, verzekerd van jarenlang speelplezier. 

Unieke design

De gestroomlijnde Puky loopfiets is speciaal ontworpen voor kinderen. Dit klinkt logisch, maar daar wordt mee bedoeld dat bij in het gehele fabrieksproces er rekening mee is gehouden dat de kinderen zich niet kunnen bezeren aan uitstekende randjes etc.

Verschillende soorten

Puky biedt diverse modellen loopfietsen aan. Bij iedere leeftijdsfase is er een geschikte loopfiets te vinden. Zodra uw kindje 1 jaar is kunt u kiezen voor een Puky vierwieler. De vier wielen geven de Puky loopfiets stabiliteit waardoor uw kindje rustig  kan wennen aan een loopfiets. Indien u op zoek bent naar een vierwieler, dan biedt Puky zowel de Pukylino als de Wutsch aan. Stapsgewijs zal uw kind handigheid en plezier in een loopfiets krijgen en door groeien naar een tweewieler. Vanaf de leeftijd van 2 jaar kunt u denken aan een Puky Starter en vervolgens aan een Puky Special, Racer of Deluxe. Welke loopfiets geschikt is voor uw kind zal afhangen van de leeftijd en de beenlengte van uw kind.

Kleuren

De Puky loopfiets komt in verschillende kleuren en kleurencombinaties. De kleuren die worden aangeboden zijn:

Geel Rood Paars Blauw Groen Zwart

Alle Puky loopfietsen komen in vrolijke kleuren. Wanneer u en de kinderen dit zien bent u gelijk weer vrolijk en kan het plezier wat aan de Puky loopfiets wordt beleeft beginnen.

Banden

De banden van deze loopfietsen zijn niet de standaard banden die u vindt om uw fiets. Het zijn hoogwaardige banden met afgedichte precisiekogellagers. Wat ervoor zorgt dat de banden niet snel klappen en de wielen soepel blijven draaien. Geen haperingen zodat uw kindje verrast kan worden en zelfs zou kunnen vallen. Door de afgedichte precisiekogellagers blijven de banden soepel en zonder problemen draaien.

Garantie en Service

De Puky staat bekend om zijn langjarige onderdelen service. Wanneer er een model niet meer geproduceerd wordt, worden de onderdelen nog jaren in voorraad gehouden en geproduceerd. U bent er van verzekerd dat wanneer u een product besteld bij Puky dat u er jarenlang plezier van gaat hebben. U bent in goede handen bij de Puky loopfiets specialist.

Kijk ook op: 

Puky loopfiets aanbieding

© 2024 Loopfiets.be is onderdeel van XLShop