• Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Puky loopfiets

(54)

Een Puky loopfiets is erg populair. Deze stoere loopfietsen worden geleverd in alle hippe modellen en kleuren. Favoriet bij zowel de kids als de ouders.

Onze services

  • Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Welke Puky loopfiets

Verschillende modellen

Een Puky loopfiets heb je al voor kinderen vanaf 1 jaar, de Pukylino. Iets oudere kids hebben met een Puky loopfiets starter, basic of racer de keuze uit meerdere modellen. Daardoor is er voor elk kindje een stoere Puky loopfiets.

Pluspunten

Wij hebben voor kinderen van 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar en ouder meerdere uitvoeringen beschikbaar. Uiteraard in verschillende leuke en vrolijke kleuren en voor jongens en meisjes. U betaalt bij ons een scherpe prijs en vanuit onze ruime voorraad leveren wij de Puky loopfiets vaak al binnen een dag. Een Puky loopfiets kent meerdere voordelen en biedt de jongste kinderen een ideale voorloper voor de latere fiets. Een van de pluspunten van de loopfietsen die Puky ontwikkeld, is de lage instap. Een ander voordeel van de Puky loopfiets is dat deze altijd over een speciale loopfietszadel beschikt dat ergonomisch is gevormd. Daardoor wordt de loopbeweging van uw kind op een ideale manier ondersteund. Verder geldt als praktisch kenmerk dat het zadel en het stuur van ieder model in hoogte verstelbaar zijn. U koopt een Puky loopfiets dan ook niet voor even, maar voor een hele lange tijd. De speelfiets groeit namelijk gewoon met uw kind mee. De banden zijn overigens van een hoogwaardige kwalietit en beschikken over afgedichte precisiekogellagers.

Een passend model voor iedereen

​Bij Loopfiets.be treft u de Puky loopfiets aan in verschillende maten, waarbij de hoogte van het stuur en het zadel zijn afgestemd op de leeftijd van het kind. Voor kinderen van 1 jaar hebben wij bijvoorbeeld de Puky loopfiets in verschillende kleuren beschikbaar in een model met vier wielen. Dit is een fantastisch instapmodel om jonge kindjes het plezier te geven zich te kunnen voortbewegen. Ook voor oudere kindjes vanaf 2 jaar hebben wij meerdere modellen beschikbaar en ook weer in uiteenlopende kleuren, zoals onder meer in rood, roze, blauw, geel en groen. Als u kindje 2,5 jaar of 3 jaar, dan zijn daar weer andere modellen voor beschikbaar in hippe kleuren. Zo kunt u altijd een Puky loopfiets in de juiste maat aanschaffen. Wilt u de kenmerken bekijken van een bepaald model, dan klikt u eenvoudig op de afbeelding. U kunt daarna uw keuze maken en de ideale Puky loopfiets online bestellen. U kunt meteen zien wanneer wij uw bestelling leveren, maar u kunt ook zelf een afleverdatum kiezen. 

Ook dit jaar komt Puky weer met een nieuwe serie lopertjes. Deze stoere loopfietsen zijn een mooie upgrade van de huidige collectie en online in onze webshop te bestellen.

© 2024 Loopfiets.be is onderdeel van XLShop