• Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Wishbonebike

(45)

Wishbonebike is meer dan alleen een loopfiets! U bouwt deze in een handomdraai om van driewieler naar een trike, chopper of loopfiets model. Geschikt voor kids van 1 tot 5 jaar.

Onze services

  • Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Welke Wishbonebike loopfiets

Unieke loopfiets

De Wisbonebike is een uniek loopfiets afkomstig uit Nieuw Zeeland. Deze houten fietsen zijn te gebruiken als driewieler en als loopfiets. Daarnaast is de Wishbonebike voorzien van een omkeerbaar frame. Op deze manier groeit de Wishbonebike met je kind mee. Deze multifunctionele loopfiets is enorm populair en wordt zelfs aanbevolen door fysiotherapeuten.

Slim design en gebruiksgemak

Dankzij het slimme design van de Wishbonebike is het mogelijk om jarenlang plezier te hebben van de loopfiets. De Wisbonebike is, dankzij het verstelbare frame, te gebruiken door kinderen vanaf 1 tot 5 jaar oud. Start met de Wishbonebike als driewieler. De drie wielen geven kinderen de stabiliteit en zekerheid die ze nodig hebben als ze voor het eerst op een loopfiets stappen. Lekker oefenen aan uw balans kan in een later stadium met de Wisbonebike als tweewieler. Door simpelweg de lange as te vervangen door een korte as en een wiel te verwijderen maakt u van een driewieler een tweewieler. Het ontwerp van de Wishbonebike is hierdoor uniek te noemen.

Omkeerbaar frame

Wishbonebike heeft er bij de vormgeving rekening mee gehouden dat kinderen graag zo lang mogelijk gebruik willen maken van de loopfiets. Jong en oud kan daarom ook met veel plezier op de Wishbonebike stappen. Dankzij het omkeerbare frame kunt u starten met een zadelhoogte van 28 cm. Naarmate uw kind groter wordt, kun je het frame omkeren. Van de lage chopper stand plaatst u het frame in de hoge originele loopfiets stand. De maximale zadelhoogte in deze stand is 46 cm. Dankzij dit grote bereik in hoogte kan de Wishbonebike gebruikt worden door kinderen in de leeftijd 1 tot 5 jaar.

Wishbonebike valt in de prijzen

Wishbonebike is met het innovatieve ontwerp voor de loopfietsen diverse malen in de prijzen gevallen. In 2009 is Wishbonebike bekroond met de best baby & infrant product award in de categorie speelgoed.

Duurzaam product

Alle producten van Wishbonebike zijn zo milieuvriendelijk mogelijk vervaardigd. De loopfiets zelf is gemaakt van duurzaam hout en de banden zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Zelfs bij de afwerking is gedacht aan het milieu want de verpakking is geproduceerd uit gerecycled karton en biologisch katoen.    

© 2024 Loopfiets.be is onderdeel van XLShop