• Voor 12:00u besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Loopfiets 1 jaar

De loopfiets 1 jaar is het ideale loopfietsje voor kleine kids. Deze loopfiets modellen zijn uitermate geschikt voor kinderen van 1 jaar of ouder.

Onze services

  • Voor 12:00u besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Kinderen vanaf 1 jaar

Ruime keuze

Als u een loopfiets 1 jaar voor uw kind wilt kopen, dan bieden wij u een ruime keuze met het grote aanbod dat u bij Loopfiets.be kunt vinden. De ruime keuze bestaat niet alleen uit de grote verscheidenheid in merken, maar vooral ook in designs en kleuren. Met betrekking tot de kleur geldt dat een bepaalde kleur de voorkeur kan krijgen als u op zoek bent naar een loopfiets 1 jaar voor een jongen of een meisje. Roze is uiteraard voor veel meisjes perfect en standaard geldt dan blauw voor jongens. Wij bieden echter een ruimere keuze qua kleur, want ook groen, rood, zilver, zwart, wit, mint en combinatie van kleuren worden aangeboden. Daarbij kunt u voor het kopen van een loopfiets 1 jaar nog een keuze maken tussen hout of kunststof. Beide materialen hebben elk voordelen, waarbij u uw persoonlijke voorkeur doorslaggevend kunt laten zijn.

Aanbod selecteren

Doordat elk merk weer eigen unieke ontwerpen heeft voor een loopfiets 1 jaar en wij veel verschillende merken in ons aanbod hebben opgenomen, kunt u met uw voorkeur voor een design rekening houden. De loopfietsen voor kinderen van 1 jaar van het merk New Classic Toys hebben bijvoorbeeld een heel ander design in vergelijking met het aanbod van Bandits and Angels of Puky. U kunt bij het maken van een keuze door verschillende aspecten laten leiden. Bijvoorbeeld door de voorkeur voor het materiaal, kleur, prijs of ontwerp. Wij hebben het voor u zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om een vergelijking te kunnen doen door alle loopfietsen voor kinderen van 1 jaar overzichtelijk te presenteren. Zo kunt u de afbeeldingen op uw gemak bekijken, maar door erop te klikken ook direct toegang krijgen tot extra informatie, zoals een korte beschrijving en een lijst met kenmerken en specificaties. Het bestellen gaat net zo eenvoudig, want u kunt de loopfiets 1 jaar in de winkelwagen plaatsen en afrekenen door een van de beschikbare betaalmethodes te kiezen. Wij leveren snel doordat wij een ruime voorraad hebben. Een dag na de bestelling bezorgen is bij ons geen uitzondering.

Bekijk ook:

Voor kinderen van 1,5 jaar Voor kinderen van 2 jaar Voor kinderen van 2,5 jaar

© 2024 Loopfiets.be is onderdeel van XLShop